Ioan Nani a fost confirmat la conducerea Antibiotice Iaşi pentru următorii patru ani

Social

Acţionarii companiei Antibiotice Iaşi, unul dintre cei mai mari producători locali de medicamente, au aprobat reînnoirea mandatului de administrator executiv al lui Ioan Nani pentru perioada 1 iunie 2020 – 18 aprilie 2024.

“Cu votul acţionarilor reprezentând 72,6607% din valoarea capitalului social și 100% din total voturi exprimate, (…) se aprobă reînnoirea mandatului de administrator executiv al domnului Ioan Nani pentru perioada 01.06.2020 – 18.04.2024, precum și semnarea actului adițional la contractul de mandat”, a anunțat compania, în urma desfășurării AGA.

De asemenea, acţionarii au mai aprobat numirea lui Lucian Timofticiuc ca administrator provizoriu pentru o perioadă de patru luni, cu posibilitate de prelungire până la şase luni pentru motive întemeiate.

Compania va începe procedurile de selecţie a unui administrator pentru un post devenit vacant în urma demisie lui Cristian Vasile Grasu din funcţie.

Reprezentanții acționarilor în AGA au mai aprobat completarea obiectului de activitate al societății cu o nouă activitate secundară – „Fabricarea pesticidelor și a altor produse agrochimice”.

Antibiotice Iaşi este controlată în proporţie de 53% de Ministerul Sănătăţii, în timp ce SIF Oltenia are o participaţie de 18,9% din numărul de acţiuni. Acţiunile companiei înregistrează o creştere de 5,3% de la începutul anului, pe fondul unui rulaj de 4,2 mil. lei, emitentul ajungând la 359 mil. lei capitalizare.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.