Cursurile şi examenele la TUIASI se vor desfăşura în continuare în sistem online

Social

Studenţii de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi vor avea încă două săptămâni de cursuri online, care vor fi urmate de o sesiune online.

Potrivit site-ului Universităţii, Consiliul de Administraţie a stabilit calendarul activităţilor didactice, dar şi modul în care studenţii din anii terminali vor susţine examenele de licenţă sau de disertaţie.

„În ceea ce priveşte activitatea didactică, care s-a desfăşurat online neîntrerupt în toată perioada de la declararea stării de urgenţă, anii I-III de la licenţă şi primul an de la master vor avea încă două săptămâni de recuperare a activităţilor didactice, evaluări pe parcursul semestrului, online, iar apoi este planificată o sesiune online pentru o perioadă de trei săptămâni. Studenţii din an terminal de licenţă vor avea acelaşi program, însă doar două săptămâni de sesiune online, conform calendarului anului universitar aprobat de Senatul TUIASI în iunie 2019. Există în planificare pentru aceştia o perioadă de patru zile pentru sesiunea de restanţe, urmată de trei zile de reexaminări, două săptămâni pentru pregătirea finală pentru examenul de diplomă şi două săptămâni în care vor susţine examenul propriu zis, tot în sistem online. Studenţii de la master din anul terminal vor avea un program similar”, se menţionează în postarea de pe site-ul TUIASI. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.