USR PLUS a depus listele de candidaţi pentru alegerile locale

Politic

Deputatul USR Cosette Chichirău şi fostul deputat liberal Marius Bodea deschid listele de candidaţi USR PLUS pentru alegerile locale din septembrie, cei doi candidând pentru Primăria Iaşi, respectiv pentru Consiliul Judeţean Iaşi.

Reprezentanţii USR PLUS au depus duminică, la Biroul Electoral Municipal, dosarele de candidatură.

Cosette Chichirău, care candidează pentru funcţia de primar al municipiului Iaşi, a criticat actuala conducere a Primăriei şi a spus că Iaşiul este un oraş care trebuie să se dezvolte.

„Am depus candidaturile. Este primul pas spre câştigarea Primăriei. Corupţia din Primărie trebuie eliminată, incompetenţa din Primărie trebuie eliminată. În cinci ani de mandat, primarul Mihai Chirica nu a fost în stare să facă o parcare, în condiţiile în care este un lucru simplu şi ieftin. Boc (primarul municipiului Cluj-Napoca – n.r.) a lansat deja două – trei, în Oradea au fost lansate deja parcări supraetajate. Numai în Iaşi nu suntem în stare să facem o parcare supraetajată. Dacă în cinci ani Chirica nu a fost în stare să construiască un proiect atât de simplu, cum poate el să facă orice lucru de mare anvergură, cum ar fi o pasarelă, să uşureze traficul sau să reducă poluarea? Este un incompetent care trebuie să plece acasă. De asta suntem aici – să trimitem acasă toată gaşca politică PSD – PNL care a acaparat Iaşiul şi care ne ţine în subdezvoltare, bate pasul pe loc. Noi venim cu o echipă nouă, o echipă tânără de oameni care au cariere frumoase în spate, oameni competenţi”, a declarat Cosette Chichirău.

Tot duminică a fost depusă şi lista candidaturilor USR PLUS la Consiliul Judeţean, primul pe listă fiind fostul deputat PNL Marius Bodea.

El a declarat că echipa USR PLUS este una integră şi profesionistă.

„Noi candidăm ca să construim. Îmi doresc ca în judeţul nostru investiţiile să fie regula nu excepţia, iar acestea să fie făcute la timp, eficient şi să deservească cu adevărat comunităţile noastre. Ne-am săturat să vedem cum tinerii ieşeni reprezintă carburantul, combustibilul pentru economia şi cinstea altor oraşe şi judeţe. Acest lucru trebuie să înceteze. Aş dori ca şi băiatul meu, care este la vârsta majoratului, să nu fie nevoit să plece în altă parte, ci să rămână aici şi să îşi trăiască viaţa alături de familie. Este momentul în care trebuie să luptăm, să redăm părinţilor noştri sau celor care au ajuns la vârsta senioratului o viaţă demnă. Acum ieşenii nu mai au de ales răul cel mai mic. Eu şi Cosette Chichirău am demonstrat, de-a lungul timpului, că putem să construim. Echipa USR PLUS este una curată, profesionistă. Asta este exact ceea ce trebuie unei administraţii ca să prospere”, a precizat Marius Bodea, candidatul USR PLUS la Consiliul Judeţean Iaşi. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.