Deputatul Petru Movilă şi-a depus, vineri, candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Iaşi din partea PMP.

Politic

Petru Movilă a înaintat celor de la Biroul Electoral Judeţean şi propunerile de candidatură la funcţiile de consilieri judeţeni.

„Echipa PMP este una puternică, cu reprezentanţi din tot judeţul, pentru că dezvoltarea Iaşiului înseamnă o creştere unitară a tuturor comunităţilor, fără discriminare între localităţi. În ultimii ani, am văzut cum PMP la Iaşi a înregistrat o creştere constantă, cum a evoluat şi cum proiectele consilierilor judeţeni şi locali au fost fundamentale pentru dezvoltarea economică şi socială a judeţului. În paralel, am urmărit declaraţiile şi acţiunile celor care au condus Iaşiul în ultimii ani şi pot spune, fără echivoc, faptul că este nevoie de o schimbare. Gafele şi încăpăţânarea lui Maricel Popa ne-au costat scump.

De aceea, mi-am depus candidatura. Ieşenii merită să aibă parte de un preşedinte implicat, unul care cunoaşte judeţul şi ştie care îi sunt problemele, dar mai important, ştie care sunt soluţiile pentru rezolvarea lor. Munca mea de parlamentar este dovada faptului că sunt cel mai bun candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi”, a declarat deputatul Petru Movilă.

În ceea ce priveşte lista cu cele 48 de persoane care candidează la funcţia de consilier judeţean din partea PMP, Movilă a declarat că are încredere că filiala pe care o conduce va depăşi cu mult scorul obţinut în 2016, „datorită muncii şi proiectelor implementate până în prezent”. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.